WELPME

Digital Marketing

Onze diensten

WEBSITE

Een website bouwen is een avontuur dat niet kan worden geïmproviseerd. We werken samen met Jimdo, een erkend CMS dat wereldwijd meer dan 20 miljoen sites beheert. Na een gesprek met u om uw doel en behoeften te leren kennen, zullen wij het ontwerp en de architectuur voorstellen die aan uw verwachtingen voldoen. Na de validatie van het concept, zullen we voor u een professionele en evoluerende site creëren. Deze site zal natuurlijk een responsief ontwerp zijn, dat wil zeggen dat hij zal doorzoekbaar zijn door een smartphone en dat hij de basisregels van SEO zal respecteren, om naar behoren te worden verwezen door Google.

AANWEZIGHEID OP FACEBOOK

Facebook is een onmisbaar media geworden om lokaal bekend te worden. Het is ook noodzakelijk om het goed en professioneel te gebruiken. Welpme maakt niet alleen uw Facebook-pagina aan, maar biedt ook ondersteuning voor zowel inhoudsuitgaves als betalende posts. Met Facebook kun je voor een heel bescheiden hoeveelheid advertenties plaatsen.

DIRECTE MARKETING

Met directe marketing kunt u informatie per e-mail rechtstreeks naar uw klanten en prospects verzenden. Maar e-mailen kan niet worden geïmproviseerd. Het is een kwestie van een professionele nieuwsbrief sturen en die moet in het postvak van uw klanten komen en niet in hun spams. Een goede lay-out, goede teksten en goed gekozen foto's ...

VIDEO

---

STATISTIEKEN

---

SEO

---

WEBSHOP

---